Alte Servicii

Starfix vine in intampinarea clientilor  cu o gama larga de servicii si echipamente, va pune la dispozitie solutii tehnice profesionale si ofera consiliere pentru alegerea celor mai optime solutii logistice in vederea desfasurarii impecabile a evenimentului dumneavoastra. In plus beneficiati de asistenta tehnica pe tot parcursul evenimentului.

Invitatii, marturii, meniuri etc

Planificarea nuntii visate reprezinta unul dintre cele mai importante momente, tinand cont ca dorim ca aceasta sa fie perfecta. Este un prim pas pentru viata in doi, de aceea fiecare detaliu este important. Noi ne-am propus sa fim alaturi de cei care sunt la inceput de drum. Avem convingerea ca lucrurile marunte – o marturie, un gest, un gand pus in practica – vorbesc de la sine in aceste ocazii unice.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Masa talentata

Masa talentata vine insotita de un trusou intesat cu rochii adaptate decoratiunilor alese de dvs. pentru seara marelui eveniment. Marchiza de Elegance va purta straie de sarbatoare la orice nunta, botez, majorat, petrecere aniversara, petrecere de copii si va va intampina invitatii in cel mai original mod.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Porumbei nunta

Porumbeii sunt simbol al iubirii si sperantei, principiile de baza ale unei relatii. Prezenta lor la nunta dvs. va fi un moment spectaculos, aducand noroc mirilor. Eliberarea porumbeilor este un moment romantic, o adevarata incantare a privirii, atat pentru miri, cat si pentru invitati.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Pahare miri

Paharele mirilor vor fi folosite la intrarea in restaurant sau la cununia civila, atunci cand mirii vor deschide sticle de sampanie si vor ciocnii cu invitatii, aceste pahare sunt unicat si se fac pentru fiecare cuplu in parte(chiar si pentru nasi).

Cere o ofertă -> Finalizează cererea