Baluri

Organizam baluri tematice, balul bobocilor, bal pentru seniori, banchet de sfarsit de an sau banchet festiv. Pentru ca stim cat de important este acest eveniment, venim in intampinarea dumneavoastra, cu servicii organizatorice, decoratiuni si servicii de consultanta, privind organizarea banchetului sau a balului dumneavoastra. Punem la dispozitia clientilor, toata logistica si aranjamentele necesare pentru ca balul sa fie unul de neuitat.

Petreceri tematice

Fie ca este vorba de bal tematic, spre exemplu „Anii ’50”, bal mascat, bal cu strangere de fonduri,

noi va vom sustine atat prin idei si informatii cat si logistic pentru a va indeplini toate solicitarile legate de organizarea si desfasurarea potrivit temei alese.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Coregrafie organizatori

Intotdeauna un dans bine pregatit in deschiderea unui bal atrage admiratia si creaza o atmosfera destinsa, invitatiilor fiindule insuflata dorinta de a dansa si de a se simti bine asemeni organizatorilor.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Prezentatori, DJ, MC

Fie ca este vorba de un bal caritabil, de balul bobocilor sau un bal mascat atmosfera trebuie intretinuta. Aici profesionisti au un cuvant de spus: fara emotii, cu profesionalism si pregatit sa faca fata oricarei situatii -Prezentator, DJ sau MC va tine atmosfera de petrecere pana dimineata.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Costume cu tematica

Pentru organizarea Balurilor tematice gasirea costmatiilor este poate unul dintre cele mai dificile momente. Va stam la dispozitie cu o gama variata de costume si obiecte decorative care vor aduce admiratia participantilor.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Sonorizare si lumini

Crearea atmosferei perfecte tine si de echipamente profesionale de sunet si lumini. Va oferim gama completa pentru realizarea unei atmosfere de invidiat.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Trupa show dans tiganesc, can-can, latino, belly-dance

Trupa profesionista de dans care sustine spectacole diverse si care va incanta publicul participant la bal.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Show Dans Sportiv

Dansatori profesionisti, participanti la concursuri de dans sportiv, castigatori a numeroase premii si medali de-a lungul anilor va vor incanta cu experienta lor in: dans Sportiv, slow vals, tango, vals Vienez, Quick step, Slow Fox, Rueda,  Reggae, Cumbia,  Lambada, Macarena, Country, Rock’n’roll, Polka , Pop-Dance, Disco, House, Hip- hop, Swing, Boogie Woogie, House, Breack Dance, Step dance, Sirtaki, Flamenco, Dansuri irlandeze

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Magie

Remarcabila forma de arta a magiei nu incetează sa impresioneze si sa uluiasca.

Exploram taramul iluziilor si al magiei, aducand in fata publicului trucuri fascinante realizate atat prin tehnici clasice cat si cu ajutorul animalelor. Vom adauga cateva surprize personale in timpul reprezentatiilor sale.

 

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Lasere 3D

Show-ul de lasere 3D aduce evenimentului o nota de culoare si miscare, uimind publicul atat prin cea mai clara si intensă paleta de culori disponibila cat si prin cascadele de raze revarsate in miscarea undelor de lumina.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Masina fum greu

Utilizarea masini de fum greu va crea pe ringul de dans o atmosfera feerica, de basm, purtand dansatorii intr-o lume feerica a povestilor cu printi si printese.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Decoratiuni florale si cu baloane

De la amenajarea intrarii in sala de bal, la ringul de dans, masa prezidiu, ornamente tematice pentru fiecare masa pana la balonul jumbo umplut cu balonase mici si confetti.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Invitati trupe solisti, umor

Cele mai indragite trupe pot participa la balul tau. Invitam de la trupe si solisti de muzica usoara, clasica, populara si de pertecere la solisti consacrati si  actori de stand-up comedy si umor.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Cadouri profesori/ sefi/ invitati

Pentru a aduce o ultima multumire catre cei care v-au fost aproape in anii de scoala/ facultate sau pentru invitatii marcanti ai balurilor va oferim posbilitatea selectarii de cadouri tematice.

Acestea le vor aduce bucurie invitatilor si le vor ramane ca amintire peste ani.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Make-up, hairestyle

Makeup artisti profesionisti  si hair-stilisti va vor pregati pentru marea petrecere, mai ales pentru balurile tematice unde vor realiza creatii potrivit temei alese.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Defilari coregrafice

Defilarile coregrafice vor fi pregatite cu antrenori profesionisti se va selecta muzica adecvata si se va pune in scena o coregrafie pregatita special pentru acest eveniment, pentru a creea un spectacol ce va fi aplaudat la scena deschisa.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Candy bar, bar de fructe, coktail bar

Barul de fructe este alcatuit din adevarate piese de arta din fructe menite sa ii incante si sa-i uimeasca pe invitati.Toate fructele de décor cat si fructele sculptate sunt comestibile spre deliciul oaspetilor.

Fantana de ciocolata va da sansa invitatilor de a se bucura de o senzatie ametitoare – fructele preferate invaluite intr-o fina ciocolata belgiana.

Un candy-bar poate fi ceva memorabil , dulce si amuzant aducandu-ti aminte de vremurile copilariei.

De la entertainment-ul specific prepararii bauturilor, aromele inedite si servirea interactiva dintr-un cocktail bar, pana la hot spot-ul de socializare si amuzament.  Va fi adus un bar mobil complet utilat pentru preparare si servire, barman profesionist, decoruri, mese de cocktail laminate, pahare specifice, gheata etc.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Lansari lampioane si artificii

In incheierea balului – in momentul de intensitate maxima – focul de artificii si lansarea de lampioane vor fi o incununare a succesului evenimentului. De diverse intensitati si multipe culori focurile de artificii vor atrage ochii invitatilor catre cer si vor crea o atmosfera mirifica.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Filmari profesionale/ servicii video

Fotografierea si filmarea evenimentului de catre profesionisti si post-procesarea materialelor va fi asigurata pentru a va darui materiale de calitate ce va vor reaminti peste ani de acest reusit eveniment.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea