Carnavaluri / Festivaluri

Carnavalul  reprezinta un ansamblu exuberant de culoare, muzica si dans, fiecare dintre aceste trei caracteristici fiind exploatata la maximum, atat de organizatori, cat si de participanti, euforici si mandri ca sunt inclusi intr-o manifestare de asemenea amploare.

Fie ca este vorba de festivale de muzica, de film, de arta, de folclor, de comedie samd, aceste serii de manifestari artistice ce se vor întinde de obicei pe durata mai multor zile si in cadrul carora se vor manifesta artisti sau vor fi prezentate opere artistice vor astrange de fiecare data in sali pasionatii de arta de toate varstele.

Trupa de dans sportiv

Trupa de dans sportiv formata din dansatori profesionisti participanti ala campionate interne si internationale ce ofera show-ri de:  Dans Sportiv, Slow Vals, Tango, Vals Vienez,  Slow Fox, Quick Step, Rueda, Reggae, Cumbia, Lambada, Macarena, Country, Rock’n’roll, Polka, Pop-Dance, Disco, House, Hip- hop, Swing, Boogie Woogie, House, Breack Dance, Step dance, Sirtaki, Flamenco, Dansuri irlandeze.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Trupa show jonglerii cu lumini, foc, dans , magie

Iti oferim un show complet in care se vor intrepatrunde elemente de lumina si culoare cu miscari de dans pe ritmuri special alese si momente de magie care vor tine in suspant participantii si vor crea o atmosfera de neuitat.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Scena, sonorizare si lumini

Asiguram sunet, scena si lumini pentru desfasurarea evenimentelor indoor si outdoor – oferim solutii tehnice optime pentru a furniza servicii de calitate pe toata durata desfasurarii evenimentului.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Costume tematice

Puteti alege din multitudinea de costume pe cel potrivit pentru Carnaval  si astfel veti reusi sa deveniti orice personaj doriti. Trebuie doar sa dati frau liber imaginatiei!

Accesoriile sunt modul perfect de a completa tinuta preferata. Masti, palarii, peruci, ciorapi, ochelari, seturi pentru petreceri, etc. Astfel puteti personaliza costumatia aleasa sau de ce nu puteti chiar crea propriul model: o peruca, un microfon, o pereche de ochelari haiosi, etc..

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Artificii interioare si exterioare

Jocurile de artificii sunt intotdeana punctul de atractie al unui eveniment deosebit. Adevarati vulcani de lumina si culoare, ce bucura privirea si sufletul, artificiile reprezinta un spectacol intotdeauna mult asteptat.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea