Fashion

Moda a ajutat intotdeauna la definirea conditiei umane, designerii fiind cei care prezic ceea ce publicul are nevoie, asigurand o garderoba pentru protectie, expozitie sau pur si simplu pentru distractie. Acest lucru face ca moda sa fie atat de fascinanta.

Prezentari de moda

Agentia de modele StarFix este printre primele agenti de modele din Romania care a fost infiintata in anul 1996 . Agentia a descoperit, lansat si promovat multe top modele si vedete .Impresariem in mod constant peste 50 de modele pe diferite categori in tara cat si GERMANIA, FRANTA, ITALIA,BELGIA,ETC. Agentia noastra manageriaza si un departament de Real People si Hosting care se adreseaza exclusiv clientilor romani din industria de publicitate care realizeaza reclame foto si video sau care organizeaza evenimente speciale. Agentia noastra detine toate avizele necesare desfasurarii in mod legal a activitatii de impresariat artistic si are cea mai mare cifra de afaceri dintre toate agentiile care exista pe piata din Romania.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Shooting

Un shooting foto profesional inseamna in primul rand distractie, voie buna, fotografii profesionale si de calitate.Sedintele foto profesionala in care se realizeaza poze profesionale se pot desfasoara atat  in studio cat si outdoor, in aer liber. 

Dispunem de fotografi talentati si de un studio foto profesional , toate astea pentru a putea imortaliza cat mai bine trasaturile frumoase ale fiecaruia.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea