Luna de Miere

Luna de miere – trebuie sa fie ceva senzational; trebuie sa se numere printre cele mai dragi amintiri legate de primele voastre zile impreuna, ca familie. Si asa va fi, daca in organizarea lunii de miere veti pune multa dragoste . Luna de miere – trebuie sa fie ceva senzational; trebuie sa se numere printre cele mai dragi amintiri legate de primele voastre zile impreuna, ca familie. Si asa va fi, daca in organizarea lunii de miere veti pune multa dragoste . Luna de miere poate fi petrecuta in multe moduri si locatii, totul in functie de gusturile si bugetul fiecarei proaspete familii. Puteti incerca destinatii exotice, tari la care ati visat dintotdeauna, sejururi in care doar sa stati la soare si sa beti racoritoare sau dimpotriva, sa alegeti o metropola europeana aglomerata dar in acelasi timp romantica. Optati intre sejururi singuri sau de grup si veti fi pe deplin mutumiti .

Sejur de grup

Din ce in ce mai multe cupluri aleg sa isi petreaca Luna de miere accesand circuite turistice sau excursii de grup. Pe langa avantajul costurilor reduse fata de pretul unui sejur in doi, posibilitatea de a impartii cu alte cupluri bucuria formarii unei famili si povestirii istoricului relatiei si a petrecerii de nunta vor creea o amintiri de neuitat in memoria proaspetei familiei .

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Sejur in doi

Luna de miere este de multe ori considerata la fel de importanta ca si nunta in sine.

Miri pot alege de la destinatii exotice la locatii inedite, in orice perioada si in orice buget iasolutia cea mai buna va fi oferita pentru a le incununa acest pas important pe care au decis sa il fac impreuna.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea