Petrecerea Burlacilor

A sosit momentul ultimei seri de burlacie si vrei sa pui la cale o petrecere de neuitat?

Echipa noastra vine in ajutorul tau si garanteaza succesul petrecerii. Poate fi o petrecere pe ultima suta de metri sau una planificata din timp, nimic nu ne va sta in cale pentru a surprinde burlacul si/ sau invitatii in cel mai placut mod. De la gasirea locatiei la trrupa de show si dansul surpriza, la momentul de karaoke si MC, DJ prezent pentru a mentine atmosfera plus alte servicii care vor face ca aceasta petrecerea sa fie de neuitat.

Trupa show dans tiganesc, can-can, latino, belly-dance

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Locatia

Primul element care trebuie stabilit dupa ce plenul burlacilor a hotarat oficial Petrecerea Burlacilor este locul. Variante sunt destule: intr-un club, la un restaurant, acasa la vreun prieten sau chiar la “victima”, noi ne vom ocupa special ca locatia sa fie cea potrivita iar pregatirea ei sa fie una deosebita.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

DJ, MC

Pentru ca petrecerea sa fie una reusita si atmosfera sa fi intretinuta pe totata durata, iti punem la dispozitie DJ si MC care vor anima petrecerea pana la ultimul invitat.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Karaoke

Una dintre disctractiile cele mai indragite la aceste petreceri este momentul de karaoke.

Iti asiguram o lista variata de piese si sonorizare pe masura talentului cantaretilor.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea

Trupa dans surpriza

Trupa profesionista de dans care va incanta ochii invitatilor cu un show surpriza pregatit special pentru burlac/ burlacita.

Cere o ofertă -> Finalizează cererea